Baner

PEDAGOGIKA 2022

V štandardnom novembrovom termíne 10. – 13. 11. 2022 sme sa opäť po roku zúčastnili výstavy Bibliotéka – Pedagogika, ktorá je zameraná na prezentáciu študijných a vzdelávacích programov, učebníc, školských a didaktických pomôcok, študijných pobytov, jazykových kurzov.

Náš ostrov sme trochu pozmenili. Už sme nemali obrábacie sústruhy a všadeprítomné drevené piliny a ani oživená resuscitačná figurína Vám neopakovala, že si máš vybrať Mode Select.
Tento rok sme s podporou partnera Profimedia prezentovali Robotické stavebnice RoBoWunderKind, SamLabs, kresliaci robotický „vysávač“ iRobot a v druhej čelnej časti stánku sme s podporou z recepcie Odborárska 21 prezentovali, čo vieme ponúknuť materským škôlkam a základným školám (v ponuke boli tangramy, hudobné nástroje, stavebnice Artec, a asi najväčší hluk na Inchebe).

V bočných častiach ostrova Kvant sa realizovali EV boys s Astro Laser Setom, Spectrometrom a súpravou GON a svoj čas do výstavy investovali aj nové a aj bývalé známe tváre Kvantu.